Logo Welkom bij de School voor Voetreflexologie

Wij nodigen u uit om te bekijken wat de School voor Voetreflexologie met haar cursus aanbod u te bieden heeft.

De School voor Voetreflexologie is in 1988 opgericht en is daarmee het eerste en tevens grootste opleidingsinstituut voor voetreflextherapie in Nederland. Onze visie is het opleiden van kundige voetreflextherapeuten die van hun passie hun beroep kunnen maken en zo mensen op natuurlijke en effectieve wijze helpen om van hun klachten af te komen.

Zoekt u een goede voetreflextherapeut? klik dan op www.nvvt.net

U bent van harte welkom op een van onze cursussen of nascholingen. Klik hier voor de brochure met het aanbod voor komend seizoen.


Activiteiten School voor Voetreflexologie:
CURSUSSEN
BEHANDELING MET
VOETREFLEXTHERAPIE
BIJ- en NASCHOLINGEN

Klik hier voor de klachtenregeling

Voetreflexologie Methode Fysioreflextherapie
De School voor Voetreflexologie hanteert de voetreflexmethode: Fysioreflextherapie ontwikkeld door Manda Bergsma. In de Fysioreflextherapie worden klachten behandeld als onderdeel van het lichaam en geest als één geheel. Effectieve elementen vanuit de fysiotherapie, meridiaantherapie, 5-elementenleer en westerse kennis van het lichaam worden geïntegreerd en toegepast in de voetreflexologie. Ook wordt de mogelijke emotionele oorzaak van de klacht aangepakt. In ons 33-jarig bestaan hebben wij mooie verhalen van cliënten mogen ontvangen over de goede resultaten die zijn bereikt bij behandeling van hun klachten met Fysioreflextherapie. Dit wordt tevens ondersteund door recent onderzoek waarbij klachten als reuma/artrose, fibromyalgie, MS, AD(H)D en autisme zijn behandeld met fysioreflextherapie.

School voor Voetreflexologie
eXTReMe Tracker