Docenten Beroepsopleiding tot Voetreflextherapeut(e)

Manda Bergsma

docent Manda Bergsma Manda Bergsma directeur van de School voor Voetreflexologie en docente praktijk en theorie voetreflextherapie en medische vakken.
Naast haar opleidingen tot fysiotherapeute, acupuncturiste en voetreflextherapeute volgde zij nog studies in metamorfosemassage, intuïtieve ontwikkeling, bindweefselmassage, meridiaantherapie, bewustzijnswording, tenen lezen enz. Tevens is zij de auteur van het boek "Kracht inzicht vrijheid".
Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeute, acupuncturiste en docente voetreflexologie voor fysiotherapeuten ontwikkelde zij een breed opgezette beroepsopleiding tot Voetreflextherapeut(e) voor iedereen, waarbij veel elementen uit de acupunctuur succesvol worden toegepast in de voetreflexologie. Hierdoor is de methode fysioreflextherapie zeer doeltreffend bij allerlei lichamelijke en psychische klachten. Ook preventief ter voorkoming van klachten. De methode Bergsma is ook geschikt om onverwerkte emoties te accepteren en los te laten.
De school voor voetreflexologie bestaat nu 29 jaar en veel afgestudeerden hebben nu een zelfstandige praktijk.

Sandra Koopmans

Sandra Koopmans Sandra Koopmans directeur van de School voor Voetreflexologie en docente praktijk en theorie voetreflexologie
Sinds 2013 is Sandra Koopmans mede-directeur van de School voor Voetreflexologie.De overige docenten zijn universitair, dan wel op HBO-niveau geschoold en hebben jarenlange ervaring in het volwassenonderwijs: